Uw riool goed laten ontstoppen?

Stankdetectie – Rioollucht verhelpen in Amsterdam 24 uur

24/7, 365 Altijd bereikbaar!

Prijzen vanaf € 39,-

Lokale rioolspecialisten

img

Effectieve stankdetectie in – Amsterdam

Een nare rioollucht in uw huis kan een hele vervelende ervaring voor u zijn, vooral als er ook nog eens gezondheidsklachten zoals misselijkheid of hoofdpijn bij u ontstaan. Om deze reden willen we u graag uitleggen hoe een nare rioollucht kan ontstaan en hoe onze ontstoppingsdienst u kunt helpen met het rioollucht verhelpen in – Amsterdam .

Hoe ontstaat rioollucht?

De geurhinder die in uw huis of bij uw zaak optreedt, kan komen door zaken zoals:

- defecte afvoerbuizen

- verstopte afvoerleidingen

- een inhoudsloze zwanenhals

- buizen die slecht zijn aangesloten

Bovendien is het ook mogelijk dat de hierboven genoemde redenen ook gezamenlijk een vervelende rioollucht kunnen veroorzaken.

Rioollucht verhelpen in – Amsterdam

Het kan erg ingewikkeld zijn om de accurate reden uit te zoeken waardoor de rioollucht is ontstaan. Wanneer de stankoverlast aanhoudend blijft optreden, ook zelfs na het ontstoppen van de afvoerbuizen, dan is de oorzaak voor een nare rioollucht mogelijkerwijs nog ernstiger dan gedacht.

Dan is het verstandig om ons in te schakelen voor het rioollucht verhelpen Mede door onze apparatuur voor stankdetectie kan onze loodgieter precies weten op welke plek in de leidingen het probleem plaatsvindt en zo het rioollucht verhelpen in – Amsterdam .

Onze werkwijze

Voor het rioollucht verhelpen benut onze ontstoppingsdienst specialistische instrumenten om een stankdetectie uit te voeren. Bij stankdetectie wordt er rook in de afvoerbuizen geblazen en controleert onze specialist hierna precies waar er rook wegslipt, bij wijze van spreken. Wanneer dit inderdaad gebeurt, heeft de loodgieter te maken met een open of een defecte afvoerbuis.

Als het herstellen van de leiding weinig tijd zal innemen, is onze vakman in staat om het ter plaatse te repareren. Wanneer deze werkzaamheid te ingewikkeld is om het in één keer af te ronden, dan zal er een andere afspraak ingepland worden door onze vakman.

Hoeveel kost een stankdetectie?

Als alleen geurdetectie nodig is, kost geurdetectie vanaf €99 en dit bedrag is exclusief BTW. Voor geurdetectie wordt vanaf 85 euro (excl. btw) een gesprekskosten vergoeding aangerekend. Deze bedragen gelden voor het eerste uur van de werkzaamheden voor de stankdetectie. Indien er meer tijd besteed moet worden aan de stankdetectie, dan wordt er 20 euro voor elke volgende kwartier gerekend. Dit bedrag is exclusief btw.

Ingeval onze loodgieter al bij u op bezoek is voor het ontstoppen van een verstopping, zullen deze voorrijkosten natuurlijk niet meer voor u gelden.

Wenst u meer duidelijkheid te krijgen over onze tarieven, dan kunt u hierover meer lezen verder op onze website.

Een afspraak maken voor rioollucht verhelpen

Wilt graag afkomen van de nare rioollucht in uw huis of bij uw bedrijf, dan is het verstandig om het rioollucht verhelpen over te laten aan onze loodgieter. Klik hier voor het maken van een afspraak bij onze ontstoppingsdienst.

Wilt u graag ons telefonisch bereiken voor het rioollucht verhelpen? U kunt ons ook de klok rond bereiken op ons dienstnummer voor het rioollucht verhelpen. Het vakkundig rioollucht verhelpen kunt u gerust aan ons overlaten. Wij zullen het probleem snel en effectief oplossen voor u. Wacht dus niet te lang en bel ons op!

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn een paar voorbeelden van veelgestelde vragen van onze vaste klanten.

Wat doet de ontstoppingsdienst?

Wat kost een ontstoppingsdienst?

Welke handelingen moet ik verrichten bij een verstopping?

Wat te doen bij een lekkage?
Wat de klanten te zeggen hebben over ons:
img
Ida Smits
Netherlands
Ik had een van de noodopruimers in Amsterdam op mijn verdieping vandaag. Ze kwamen op tijd en waren zeer professioneel. Hij was zeer bekwaam en liet ons stap voor stap zien wat het probleem was en hoe hij het zou gaan oplossen. Zij stellen ook zeer gunstige tarieven vast en zijn zeer communicatief. Echte professionals in hun vakgebied in Amsterdam
img
Duke Summers
Netherlands
De grote afvoer van het huis naar het riool was volledig verstopt.
Op zondag gebeld, ze hadden een uur later al gebeld en zeiden dat ze er binnen een half uur in Amsterdam zouden zijn. Een uur later was alles vakkundig gerepareerd en schoon achtergelaten. De prijs was zeker niet de duurste voor een zondag in Amsterdam.
Zeer aan te bevelen.
img
Herman Joggler
Netherlands
Een zeer betrouwbare ontstoppingsdienst! De medewerkers komen op tijd aan en werken erg nauwkeurig. We hadden meerdere verstoppingen in het huis die snel hersteld moesten worden. Het was een groot ellende. Gelukkig kwamen de specialisten snel eraan en losten ze het probleem vakkundig en netjes op. Een absolute aanrader!