Uw riool goed laten ontstoppen?

Ontstoppingsdienst
24 uur Kosten

24/7, 365 Altijd bereikbaar!

Prijzen vanaf € 39,-

Lokale rioolspecialisten

img
Tarieven om een verstopping te ontstoppen
Heeft u een erkende ontstoppingsdienst nodig? Wilt u een verstopping in uw huis of appartement laten ontstoppen? Onze ontstoppingsdienst kan u helpen en de kosten zullen u niet afschrikken.
  1. Vaste kosten vanaf € 25
  2. Onze ontstoppingsdienst is al 10 jaar op de markt
  3. Wij zijn dag en nacht beschikbaar
  4. Vakkundig, daadkrachtig en snel
Heeft u een verstopping van uw afvoer of een riool? Onze ontstoppingsdienst lost het snel en voordelig voor u op. Voor de vaste kosten maken wij vaak dezelfde dag nog een afspraak voor u met onze ontstoppingsdienst. Geen verborgen verrassingen of torenhoge rekeningen, maar de vaste scherpe kosten. Eenvoudig en snel via ontstoppingsdienst24uur.nl
Onze ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in het ontstoppen van uw afvoeren, hemelwater of riool binnen of buitenhuis. Bovendien zijn wij in staat uw riool te vernieuwen cq te renoveren aan de laagste kosten.
De vakmannen van de ontstoppingsdienst proberen een verstopping oplossen met doorspuiten van een verstopte afvoer.
Het ontstoppen van het riool is op zich niet zo echt moeilijk, maar zonder nodige materialen kan dit in sommige gevallen onmogelijk zijn en daarom moet u gebruik maken van een ontstoppingsdienst.
Rioolreiniging - kosten
Kosten voor rioolreiniging
Voor een verstopt riool zal onze ontstoppingsdienst een gepaste oplossing voor u vinden. De vakmannen van de ontstoppingsdienst u helpen met het ontstoppen van het toilet, bad of het gootsteen.
Onze team van de ontstoppingsdienst staat klaar om uw probleem zo gunstig mogelijk op te lossen.
Een rioolreiniging kan tot 1000€ kosten.
De kosten van een rioolreiniging liggen gemiddeld tussen 300 en 1.000 euro voor kleine tot middelgrote verstoppingen en voor kleine pijpdiameters, maar kunnen in individuele gevallen boven of onder deze marge liggen. De totale kosten bestaan uit de kosten voor de camera-inspectie, de kosten voor spoel- en schoonmaakwerkzaamheden, evenals arbeidskosten en, indien van toepassing, extra kosten (gebruik van speciale apparatuur, diverse toeslagen, extra werkzaamheden).
Reden om de ontstoppingsdienst te contacteren.
Rioolreiniging wordt meestal in opdracht gegeven om verstoppingen in het riool te verwijderen. Afhankelijk van de oorzaak en de omvang van de verstopping, kan de inspanning die nodig is om deze te verhelpen sterk variëren - en zo ook de kosten.
De kosten kunnen slechts worden geraamd na onderzoek van het individuele geval. Daarom zijn algemene kostencijfers niet erg bruikbaar; een redelijk nauwkeurige kostenraming kan alleen worden gemaakt na een gedetailleerd onderzoek van het probleem in elk afzonderlijk geval.
Eenvoudige afzettingen ontstaan heel vaak na lange perioden van droogte. Doordat zich de laatste jaren steeds vaker fasen van ernstige droogte voordoen, worden de rioolbuizen niet meer voldoende doorgespoeld en kunnen zich gemakkelijker verstoppingen vormen. Dergelijke afzettingen zijn echter meestal slechts los en kunnen meestal snel worden verwijderd met een eenvoudige spoeling.
Camera-inspectie
Om de oorzaak van het probleem vast te stellen, wordt meestal een camera-inspectie gebruikt. Gebruikelijke kosten voor de camera-inspectie. In de meeste gevallen bedragen de kosten van de TV- inspectie 100 - 250 EUR per camera-inspectie. Hogere kosten. In gecompliceerde situaties kunnen de kosten van de camera-inspectie zo nodig aanzienlijk hoger uitvallen.
Spoelen met spoelwagen
Gebruikelijke kosten voor het gebruik van een spoeltruck. Bij gebruik van een spoelwagen voor lichte verstoppingen in leidingen met een kleine diameter kan men rekenen op kosten tussen 300 en 400 EUR.
Gebruikelijke kosten voor hogedrukreiniging. In de meeste gevallen kost hogedrukreiniging tussen 100 en 250 EUR per uur.
Extra inspanning voor reiniging
Bij hardnekkige verstoppingen of zelfs beschadiging van de rioolbuis (ingegroeide boomwortels) zijn deze maatregelen niet meer voldoende. In deze gevallen wordt overgegaan tot chemische reiniging of wordt gebruik gemaakt van ketting centrifuges of diverse maalmachines.
Gebruikelijke kosten voor extra chemische reiniging. Chemische reiniging van een rioolbuis veroorzaakt extra kosten van 500 - 800 EUR in eenvoudige gevallen.
Arbeidskosten
De arbeidskosten zijn vaak al in de vaste tarieven begrepen. De berekening van de arbeidskosten verschilt naar gelang van het bedrijf. In vele gevallen zijn de arbeidskosten al inbegrepen in de kosten voor het gebruik van een spoelwagen of ander materieel.
Gebruikelijke kosten voor extra arbeid. Voor andere werkzaamheden moet meestal worden uitgegaan van uurtarieven tussen 100 en 200 euro voor teams van twee personen.
De vakmannen van de ontstoppingsdienst zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van een verstopt riool en gootsteen. Na uw telefoontje zullen de vakmannen van de ontstoppingsdienst bij u zo snel mogelijk ter plaatse zijn.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn een paar voorbeelden van veelgestelde vragen van onze vaste klanten.

Wat doet de ontstoppingsdienst?

Wat kost een ontstoppingsdienst?

Welke handelingen moet ik verrichten bij een verstopping?

Wat te doen bij een lekkage?
Wat de klanten te zeggen hebben over ons:
img
Ida Smits
Netherlands
Ik had een van de noodopruimers in Kosten op mijn verdieping vandaag. Ze kwamen op tijd en waren zeer professioneel. Hij was zeer bekwaam en liet ons stap voor stap zien wat het probleem was en hoe hij het zou gaan oplossen. Zij stellen ook zeer gunstige tarieven vast en zijn zeer communicatief. Echte professionals in hun vakgebied in Kosten
img
Duke Summers
Netherlands
De grote afvoer van het huis naar het riool was volledig verstopt.
Op zondag gebeld, ze hadden een uur later al gebeld en zeiden dat ze er binnen een half uur in Kosten zouden zijn. Een uur later was alles vakkundig gerepareerd en schoon achtergelaten. De prijs was zeker niet de duurste voor een zondag in Kosten.
Zeer aan te bevelen.
img
Herman Joggler
Netherlands
Een zeer betrouwbare ontstoppingsdienst! De medewerkers komen op tijd aan en werken erg nauwkeurig. We hadden meerdere verstoppingen in het huis die snel hersteld moesten worden. Het was een groot ellende. Gelukkig kwamen de specialisten snel eraan en losten ze het probleem vakkundig en netjes op. Een absolute aanrader!