Uw riool goed laten ontstoppen?

Riolering en Reparatie afvoerleidingen in Tholen

24/7, 365 Altijd bereikbaar!

Prijzen vanaf € 39,-

Lokale rioolspecialisten

img

Reparatie, afvoerleidingen en riolering in Tholen

Klanten nemen vaak contact op met ons wanneer ze last hebben van een vervelende lucht in hun huis of op de werkplaats en ze niet weten hoe het is ontstaan. Meestal ontstaat het door een defecte afvoerleiding en moet een professionele loodgieter de riool en leidingen repareren. Ook kunnen deze worden vervangen door de loodgieter.

Voor het riool en leidingen repareren is nodig dat we erachter komen in welke conditie de leidingen zich bevinden. Onze loodgieter in Tholen controleert hierbij of er een scheur aanwezig is bij de leidingen om te zien of dat de reden is voor de nare rioollucht in het huis of op de werkplaats. Een camera-inspectie wordt dan door onze specialist gehouden om de leidingen te controleren op eventuele scheurtjes.

Bij een rookdetectie inspecteert onze loodgieter hoe de nare geur is ontstaan. Het gaat meestal om een defecte afvoerbuis wanneer er een nare rioollucht aanwezig is in een gebouw. Bij riool en leidingen repareren in Tholen worden er voor grote scheuren nieuwe buizen geplaatst door onze specialist. Dit is hoe we vakkundig en effectief riool en leidingen repareren. U kunt een afspraak bij ons inplannen voor het riool en leidingen repareren. Neem dus gerust contact op met onze ontstoppingsdienst.

Wanneer er in uw tuin een bodemstoring plaatsvindt, dan is er ook een grote mogelijkheid dat het rioolstelsel schade kan oplopen. Ook kunnen de leidingen schade oplopen wanneer er boomwortels door de afvoerbuizen heen groeien.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn een paar voorbeelden van veelgestelde vragen van onze vaste klanten.

Wat doet de ontstoppingsdienst?

Wat kost een ontstoppingsdienst?

Welke handelingen moet ik verrichten bij een verstopping?

Wat te doen bij een lekkage?
Wat de klanten te zeggen hebben over ons:
img
Ida Smits
Netherlands
Ik had een van de noodopruimers in Tholen op mijn verdieping vandaag. Ze kwamen op tijd en waren zeer professioneel. Hij was zeer bekwaam en liet ons stap voor stap zien wat het probleem was en hoe hij het zou gaan oplossen. Zij stellen ook zeer gunstige tarieven vast en zijn zeer communicatief. Echte professionals in hun vakgebied in Tholen
img
Duke Summers
Netherlands
De grote afvoer van het huis naar het riool was volledig verstopt.
Op zondag gebeld, ze hadden een uur later al gebeld en zeiden dat ze er binnen een half uur in Tholen zouden zijn. Een uur later was alles vakkundig gerepareerd en schoon achtergelaten. De prijs was zeker niet de duurste voor een zondag in Tholen.
Zeer aan te bevelen.
img
Herman Joggler
Netherlands
Een zeer betrouwbare ontstoppingsdienst! De medewerkers komen op tijd aan en werken erg nauwkeurig. We hadden meerdere verstoppingen in het huis die snel hersteld moesten worden. Het was een groot ellende. Gelukkig kwamen de specialisten snel eraan en losten ze het probleem vakkundig en netjes op. Een absolute aanrader!