Uw riool goed laten ontstoppen?

Ontstoppen in Schouwerzijl

24/7, 365 Altijd bereikbaar!

Prijzen vanaf € 39,-

Lokale rioolspecialisten

img

Verstopping afvoerleiding en riool verhelpen ontstoppen in Schouwerzijl

Onze algemene opdracht is het ontstoppen van afvoerleidingen en rioolbuizen. Ons team is de klok rond inzetbaar voor het ontstoppen van uw verstopte leiding ontstoppen in Schouwerzijl. Onze ervaren vakmannen werken enkele en alleen maar met kwalitatief hoogwaardige tools die zelfs de ingewikkelde verstoppingen uit de weg kunnen ruimen. Onze ontstoppingsdienst moet u hebben voor het vakkundig ontstoppen van uw verstopte leiding of riool!

Onze werkwijze

Voor het ontstoppen van verstopte afvoeren of riool hebben we specifieke methodes. Zo helpen we vele verschillende klanten met het ontstoppen van hun verstopte leidingen. Even samengevat over onze werkwijze:

De omstandigheden eerst goed controleren

De klant wordt eerst ondervraagd over zijn verstoppingsprobleem door de specialist bij onze ontstoppingsdienst zodat we een gedetailleerde beschrijving krijgen van de situatie. De vragen die gesteld kunnen worden zijn de volgende:

- Hoeveel tijd is er verstreken sinds de afvoerbuis verstopt is geraakt?

- Is de leiding in het verleden ook eens verstopt geraakt?

- Benut u ontstoppingsmiddelen voor het verhelpen van verstoppingen?

Ook worden er bijkomende vragen gesteld door onze loodgieter wanneer er meer informatie nodig is om het probleem op te kunnen lossen. Op basis van de resultaten (antwoorden) stelt onze specialist een plan van aanpak op.

Laat het ontstoppen maar beginnen!

Na de vragen gesteld te hebben en een mogelijke inspectie te hebben uitgevoerd, moet er gewerkt worden aan het ontstoppen van de verstopte afvoer door de loodgieter. Afhankelijk van de soort verstopping die verholpen moet worden benutten onze vakmannen eenvoudige werktuigen of wat meer geavanceerde apparaten als dat nodig is. Het ontstoppen van de afvoerleidingen kan op verschillende manieren vakkundig en snel worden uitgevoerd door ons.

Hoeveel tijd neemt het in om de verstopte leiding te ontstoppen in Schouwerzijl?

Dit vraag hierboven is een vraag die we vaak gesteld krijgen. We vertellen de klant dan dat het aan de hand van de soort verstopping en de samenhang van de leidingen, afhangt. Sommige verstopte afvoerleidingen zijn makkelijk te ontstoppen en andere dan weer totaal niet. Soms zijn ze zo moeilijk te ontstoppen waarbij we al onze geavanceerde instrumenten moeten gebruiken.

Tijdens het bezoek van onze vakman aan uw huis of bedrijf zal de loodgieter meer inzicht krijgen over het probleem en u zo duidelijk vertellen hoeveel tijd het zal innemen om de leiding te ontstoppen in Schouwerzijl.

Zowel privépanden als bedrijfspanden

Het ontstoppen van verstopte leidingen voeren we uit voor commerciële panden en privépanden. De klant kan een bedrijf hebben of een appartement, een bungalow, een penthouse of een vakantiehuisje. Maakt u zich, maar geen zorgen. We komen snel aan bij uw adres, inspecteren het probleem en beginnen gelijk met het ontstoppen van de verstopte leiding.

Voor onze werkzaamheden hebben we eveneens een garantie van drie maanden. Kijk voor meer informatie verder op onze website.

Werkzaam in diverse gebieden van Nederland

Onze ontstoppingsdienst werkt in diverse steden van provincies Zuid-Holland en Utrecht. Onze werkgroep in Amersfoort is actief in de provincies Noord-Holland en Utrecht, waarbij het team in Rotterdam in Zuid-Holland actief is. U kunt de hulp van onze specialist inschakelen indien u in een van de bovengenoemde provincies woont.

Woont u niet in deze gebieden, dan kunt u ons nog steeds contacteren. Misschien hebben we wel een oplossing voor u voor het ontstoppen van uw leiding of riool.

Kosten voor ontstoppen van verstopte leidingen en rioolbuizen in Schouwerzijl

De startprijs voor ons werk is vanaf 79 euro. Dit is exclusief BTW voor de eerste 30 minuten. Indien meer tijd nodig is, wordt een toeslag van € 18 (exclusief BTW) per kwartier in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn een paar voorbeelden van veelgestelde vragen van onze vaste klanten.

Wat doet de ontstoppingsdienst?

Wat kost een ontstoppingsdienst?

Welke handelingen moet ik verrichten bij een verstopping?

Wat te doen bij een lekkage?
Wat de klanten te zeggen hebben over ons:
img
Ida Smits
Netherlands
Ik had een van de noodopruimers in Schouwerzijl op mijn verdieping vandaag. Ze kwamen op tijd en waren zeer professioneel. Hij was zeer bekwaam en liet ons stap voor stap zien wat het probleem was en hoe hij het zou gaan oplossen. Zij stellen ook zeer gunstige tarieven vast en zijn zeer communicatief. Echte professionals in hun vakgebied in Schouwerzijl
img
Duke Summers
Netherlands
De grote afvoer van het huis naar het riool was volledig verstopt.
Op zondag gebeld, ze hadden een uur later al gebeld en zeiden dat ze er binnen een half uur in Schouwerzijl zouden zijn. Een uur later was alles vakkundig gerepareerd en schoon achtergelaten. De prijs was zeker niet de duurste voor een zondag in Schouwerzijl.
Zeer aan te bevelen.
img
Herman Joggler
Netherlands
Een zeer betrouwbare ontstoppingsdienst! De medewerkers komen op tijd aan en werken erg nauwkeurig. We hadden meerdere verstoppingen in het huis die snel hersteld moesten worden. Het was een groot ellende. Gelukkig kwamen de specialisten snel eraan en losten ze het probleem vakkundig en netjes op. Een absolute aanrader!