Uw riool goed laten ontstoppen?

Camera inspectie in Kerkdriel

24/7, 365 Altijd bereikbaar!

Prijzen vanaf € 39,-

Lokale rioolspecialisten

img

Camera-inspectie van rioolstelsel en afvoerbuizen in Kerkdriel

Aan de hand van een camera-inspectie lukt het ons om de aanleg van de afvoerbuizen van een woonhuis of een commercieel pand te inspecteren. Met behulp van onze geavanceerde tools zoals een rioolcamera die onder andere ultrasone sensoren bevat, zorgen we ervoor om zo accuraat mogelijk de samenhang van de leidingen waar te nemen in Kerkdriel.

Verwijdering van onaangename rioolgeuren in Kerkdriel

Heeft u thuis of bij uw zaak last van een steeds terugkerende vieze geur ? Dit kan het resultaat zijn van een lekkage in uw leiding. Op welk plek is deze leiding te vinden? Blijken er nog meer afvoerbuizen voor vervelende narigheden te zorgen? In welke staat bevinden de leidingen zich?

Onze specialisten in Kerkdriel kunnen door middel van de camera-inspectie de conditie van het rioleringsstelsel op een zorgvuldige manier controleren. Voor de camera-inspectie gebruiken we een digitale monitor die exact de beelden van de camera die zich in de leidingen bevindt, weergeeft.

Zijn uw leidingen toe aan een reparatie of een vervanging, dan bent u bij onze ontstoppingsdienst aan het juiste adres in Kerkdriel. Onze vakman zal uw rioolprobleem vakkundig en snel oplossen.

Tuin behandelingen en huisverbouwingen

Ingeval u enkele verbouwingen wilt laten uitvoeren in uw woonhuis of graag wat graafwerkzaamheden ten uitvoer wilt brengen in de tuin, dan moet u weten dat u uw leidingen niet moet beschadigen. De consequenties hiervan kunnen namelijk heel negatief uitpakken. Aan de hand van een camera-inspectie kan onze loodgieter de samenhang van de leidingen inspecteren waarbij u hierdoor gerust kunt starten aan de verbouwingen.

Hoeveel kost een camera-inspectie in Kerkdriel

Wanneer er alleen een behoefte is aan een camera-inspectie houden de kosten voor de camera inspectie 99 euro in en dit bedrag is zonder btw. Hierbij wordt er ook 85 euro (exclusief btw) aan voorrijkosten berekend. Deze bedragen gelden voor het eerste uur van de arbeid. Indien er meer tijd besteed moet worden aan de camera-inspectie, dan wordt er 20 euro voor elke volgende kwartier gerekend. Dit bedrag is exclusief btw.

Wenst u meer duidelijkheid te krijgen over onze tarieven, dan kunt u hierover meer lezen verder op onze website.

Afspraak bij onze ontstoppingsdienst

Wenst u zelf te bepalen voor welke datum en om hoe laat u een afspraak wilt maken met een van onze specialisten voor de camera-inspectie?

U kunt ons ook telefonisch bereiken voor een camera-inspectie. Bel dan ons op ons dienstnummer. We zijn vierentwintig uur per dag telefonisch bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn een paar voorbeelden van veelgestelde vragen van onze vaste klanten.

Wat doet de ontstoppingsdienst?

Wat kost een ontstoppingsdienst?

Welke handelingen moet ik verrichten bij een verstopping?

Wat te doen bij een lekkage?
Wat de klanten te zeggen hebben over ons:
img
Ida Smits
Netherlands
Ik had een van de noodopruimers in Kerkdriel op mijn verdieping vandaag. Ze kwamen op tijd en waren zeer professioneel. Hij was zeer bekwaam en liet ons stap voor stap zien wat het probleem was en hoe hij het zou gaan oplossen. Zij stellen ook zeer gunstige tarieven vast en zijn zeer communicatief. Echte professionals in hun vakgebied in Kerkdriel
img
Duke Summers
Netherlands
De grote afvoer van het huis naar het riool was volledig verstopt.
Op zondag gebeld, ze hadden een uur later al gebeld en zeiden dat ze er binnen een half uur in Kerkdriel zouden zijn. Een uur later was alles vakkundig gerepareerd en schoon achtergelaten. De prijs was zeker niet de duurste voor een zondag in Kerkdriel.
Zeer aan te bevelen.
img
Herman Joggler
Netherlands
Een zeer betrouwbare ontstoppingsdienst! De medewerkers komen op tijd aan en werken erg nauwkeurig. We hadden meerdere verstoppingen in het huis die snel hersteld moesten worden. Het was een groot ellende. Gelukkig kwamen de specialisten snel eraan en losten ze het probleem vakkundig en netjes op. Een absolute aanrader!